Matematik
Hvordan skal jeg gøre dette?
25. november 2007 af
Jensbojsen (Slettet)
I et koordinatsystem i planen er givet to punkter A(5,2) og C(2,1) og en vektor a(vektor)= (1 2)
. Punktet B er bestemt ved, at AB(vektor) = a (vektor) + b(vektor) .
Beregn koordinatsættet til punktet B.
Beregn koordinatsættet til projektionen af CB(vektor) på Ca (vektor) .
Beregn arealet af trekant ABC.
. Punktet B er bestemt ved, at AB(vektor) = a (vektor) + b(vektor) .
Beregn koordinatsættet til punktet B.
Beregn koordinatsættet til projektionen af CB(vektor) på Ca (vektor) .
Beregn arealet af trekant ABC.
Svar #1
26. november 2007 af peter lind
Hvad er b vektor ?
Ellers OB = OA + AB
O er origo. Der skal stå vektorstreger over.
Ellers OB = OA + AB
O er origo. Der skal stå vektorstreger over.
Skriv et svar til: Hvordan skal jeg gøre dette?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
