Fysik

lydstyrke

26. november 2007 af nunu1989 (Slettet)
HEj.. En opvaskemaskine har en lydstyrke på 48dB. Bestem den tilsvarende lydintensitet.

Lydstyrken L= 10*log(I/Ia), vi ved at Ia=1*10^-12 og L=48 dB. Vi skulle finde I.

Svar #1
26. november 2007 af nunu1989 (Slettet)

Hvordan finde man I.

Svar #2
26. november 2007 af nunu1989 (Slettet)

ingen hjælp???

Svar #3
28. november 2007 af nunu1989 (Slettet)

Hvorfor ingen hjælp????

Brugbart svar (0)

Svar #4
28. november 2007 af mathon

L = 10*log(I/Ia)

log(I/Ia) = 0,1*L

I/Ia = 10^(0,1*L)

I = 10^(0,1*L)*Ia

I = 10^(0,1*(48 dB))*(1*10^-12) = ......

Svar #5
29. november 2007 af nunu1989 (Slettet)

mange tak.

Skriv et svar til: lydstyrke

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.