Matematik

2007^2007 ?

27. november 2007 af Phileo (Slettet)
Nogen der kan forklare hvordan man finder det sidste ciffer i 2007^2007 ? en matematikopgave, og min lommeregner kan heller ikke finde ud af det .. any ideas, guys ?

Brugbart svar (0)

Svar #1
27. november 2007 af Teazy (Slettet)

kig på georg mohr !! hehe

Svar #2
27. november 2007 af Phileo (Slettet)

Tænkte nok det var derfra min lærer havde alle de opgaver, hehe :P Kan man da se svarene til Georg Mohr på nettet? *Leder*

Brugbart svar (0)

Svar #3
27. november 2007 af Teazy (Slettet)

ja, det vil jeg mene... men det er da lidt for nemt......

Svar #4
27. november 2007 af Phileo (Slettet)

Jamen hvad så med at du hjælper mig .. det er jo ligesom hjælp til opgaven jeg søger, og ikke bemærkninger om hvor nemt det er.

Svar #5
27. november 2007 af Phileo (Slettet)

BUMP!

Brugbart svar (0)

Svar #6
27. november 2007 af stræber-pigen (Slettet)

regn modulo 10 for at finde det sidste ciffer

Brugbart svar (0)

Svar #7
27. november 2007 af Sherwood (Slettet)

Jeg mener, der gælder et mønster.

7^7= endeciffer 3

37^37=endeciffer 3

2007^2007= endeciffer 3.

Forstår du pointen?

Svar #8
28. november 2007 af Phileo (Slettet)

Jep. Fik det faktisk også lige af vide af en ven i dag. Mange tak ^^

Skriv et svar til: 2007^2007 ?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.