Fysik
basisk og neutral
28. november 2007 af
kloge_sandra (Slettet)
hej..
vil MEGET gerne hvide hvad det vil sige at noget er basisk og neutral, for skal op og fortælle det i morgen. Jeg har lavet hele ph værdi opgave. men det at FORKLARE begrebene er svært for mig.
VIl meget gerne have jeres svare hurtigt..
knusssz<33333333
vil MEGET gerne hvide hvad det vil sige at noget er basisk og neutral, for skal op og fortælle det i morgen. Jeg har lavet hele ph værdi opgave. men det at FORKLARE begrebene er svært for mig.
VIl meget gerne have jeres svare hurtigt..
knusssz<33333333
Svar #1
28. november 2007 af mathon
når i en vandig opløsning
1) pH < 7, er opløsningen sur
2) pH = 7 er opløsningen neutral
3) pH > 7 er opløsningen basisk
1) pH < 7, er opløsningen sur
2) pH = 7 er opløsningen neutral
3) pH > 7 er opløsningen basisk
Svar #2
02. december 2007 af kloge_sandra (Slettet)
jamen hvad vil det sige at det er BASISK..???
hvordan smager basisk?=?=?=?=?=?=?=?=?=?=?=?=?=?=?=?=?=?=?=?=?=
hvordan smager basisk?=?=?=?=?=?=?=?=?=?=?=?=?=?=?=?=?=?=?=?=?=
Skriv et svar til: basisk og neutral
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
