Matematik

Hyperbel

28. november 2007 af Eagle-Eye (Slettet)
Har følgende spørgsmål:

Hvordan definerer jeg en hyperbel som keglesnit? - Skal jeg bare forklare hvor det plane snit ligger henne?..

Simpel funktion? - Det er vel bare hvor jeg udleder den egentlige formel for en hyperbel.

Parameterfremstilling? - Hvad er det?

Håber nogen vil hjælpe mig,

JJ

Svar #1
28. november 2007 af Eagle-Eye (Slettet)

Nogen der ved noget om hyperbler?!

Svar #2
28. november 2007 af Eagle-Eye (Slettet)

På følgende side: http://ga.randers-hf-vuc.dk/matlex/kegle.html#hyperbel

Hvordan forklarer jeg hvad "P", er?.. Kan se de forskellige værdier ændrer sig, idet P rykkes op eller ned af den den halve hyperbel.. Men hvad bruges "P" til?.

HJÆLP!

Brugbart svar (0)

Svar #3
28. november 2007 af mathon

p(arameteren) = 2ed, når

e er exentriciteten
og ledelinjen har ligningen x = -d (d>0)

Svar #4
28. november 2007 af Eagle-Eye (Slettet)

Hvad mener du med "2ed"?..

Brugbart svar (0)

Svar #5
28. november 2007 af mathon

...nååååhh! - STORE P

hyperplen

{P| |FP| = e*|lP|}, hvor F er brændpunktet, l er ledelinjen og e er excentriciteten

Skriv et svar til: Hyperbel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.