Engelsk
Hjælp har en stor opgave for til om 2 dage fandt det her på nettet men har ikke tid til det hele nogen der kan hjælpe med oversættelse?
28. november 2007 af
Unicorpse (Slettet)
2pac ændrer sit navn til Makaveli på hans sidst udgivne CD før hans død. Mange ved dog ikke hvem Makaveli er, så nu prøver jeg at forklare det: Makaveli eller ret-stavet Machiavelli var en italiensk politiker/diplomat, for at undgå totur gik Machiavelli under jorden i 10 år for at undgå hans fjender. I den tid skrev han historie og skuespil, gør 2pac det samme? 2pac havde også mange fjender vil han vende tilbage i 2006?
2pac's lykketal var 7 nu vil jeg komme ind på nogle 7 taller:
- 7 days theroy (navnet på det sidste album)
- Han blev erklæret død kl. 04.03 4+3 = 7
- I musikvideoen ”I wonder if heaven got a ghetto” går 2pac ind af dør # 7, senere ser man os at der star 04.03 på et ur (døden indtraf 04.03). Man ser os en bil med nummeret 61671 6+1 = 7 6+1 = 7 7+0 = 7…
- I filmen Gridlocked spiller 2pac en betjent, man ser tydeligt at det er tallet 7 der står på hans politiskilt.
- 2pac lavede ”7 days theory” albummet på kun 7 dage.
- 2pac blev skudt den 7. september derefter gik der 7dage før 2pac blev erklæret død.
- Albummet ”All eyez on me” blev udgivet præcist 7 måneder efter hans død.
- 2pac 'blev' 25 år 2+5 = 7.
- 2pac blev født den 16 juni 1+6=7
- Albummet R U still down? Bliver udgivet 25 november 2+5 =7
I coveret på Makaveli the 7 days therory, er der IKKE noget sted hvor der står 2pac R.I.P 1971-1996, der står blot Exit 2pac, enter Makaveli.
Videoen ”I wonder if heaven got a ghetto” udspilles i en by der skulle hedde Rukahs, Rukahs stavet bagfra = Skakur. Byen Rukahs findes faktisk, og her kommer endnu noget skummelt. MTV modtager en mail hvor der står ” Did u think i die?” altså: "troede i jeg døde?" denne mail var blevet afsendt fra Rukahs.
Den bil 2pac blev skudt i bliver lige pludselig væk? Senere bliver den set på en politistation men bliver ikke undersøgt.
2pac blev brændt dagen efter hans død, dette er mærkeligt da hans mord ikke var undersøgt + 2pac havde altid sagt at han ville begraves? hvorfor blev han så brændt?
I musikvideoen ”I aint mad at cha” dør 2pac, og man ser han er i himlen. Dette var også den sidste musikvideo under navnet 2pac herefter kom ”Toss it up” under navnet Makaveli.
2pac havde ALTID skudsikker vest på, hvorfor havde han ikke den aften i Las Vegas?
I musikvideoen ”Smile” hænger 2pac korsfæstet på et kors, til sidst i videoen bliver 2pac sat fri.
2pac bliver ved med at udgive CDer, der kommer ca. 1-2 nye cd'er om året. Hvor kommer alle de numre fra?
Der blev aldrig afholdt en officiel begravelse for Tupac, den blev pludselig aflyst…
Da 2pac blev skudt var der ingen vidner der turde træde frem, det eneste vidne "Kadaffi" medlem af Outlawz blev fundet død i 1997…
Produceren på 2pac's sidste cd hed Simon, Jesus's hjælper hed også Simon, på coveret ser man også 2pac korsfæstet, se her!.
I sangen "Life goes on" rapper 2pac om sin egen begravelse.
Der blev aldrig vist billeder fra hospitalet
Da 80% af folk ikke troede på at han var død, blev der lagt et billede ud på nettet. Problemet er at dette billede sagtens kunne være falsk ifølge billedeksperter. Obduktions-rapporten var også fuld af fejl.
Spor i hans tekster/raps:
"Now Biggie die/died every time I ride it's for reasons ... I'm coming back like Jesus."
Fra Still i Rise.
Biggie døde først året efter 2pac døde.
"I've been shot and murdered, can't tell you how it happened word for word / but best believe that ni**as' gonna get what they deserve".
Han rapper om han er blevet drabt men han kan ikke rigtigt fortælle om det.
"Blast me but they didn't finish, didn't diminish my powers so now I'm back to be a muthaf*ckin menace, they cowards that's why they tried to set me up, had bitch a** ni**as on my team so indeed they wet me up, BUT I'M BACK REINCARNATED."
Fra All eyez on me.
2pac rapper om nogen prøvede at dræbe ham men de gjorde ik arbejdet færdig... og nu er han tilbage som en anden person, Makaveli måske?
"F*ck 'em all who don't understand my plot to get richer... Outlaw to the grave, a muthaf*ckin' made ni**a I got a plan to get richer. Take my picture."
Her rapper 2pac om sin plan, evt. om at hans plan gik ud på folk skulle tro han var død, og på den måde tjener han mere, netop ved at leve som en legende.
"Fans can't understand my ghetto slang, so I evade and plot and plan a life of better things...."
Her rapper han igen om sin plan.
"I heard rumors I died, murdered in cold blood, traumatized pictures of me in my final stages, you know momma cried, but that was fiction, some coward got the story twisted."
Læs den godt igennem... Han rapper at folk troede han var død men det ikke var virkelighed..
"All for the street fame on how to be managed, to plan sh*t, 6 months in advance to what we plotted, approved to go on swole and now I got it"-Life Of An Outlaw.
Plottet han nævner IGEN!
Det bringer os de 4 hovedpunkter:
1/ Efter skudepisoden i 94 hvor 2pac blev skudt 5 gange, og en masse trusler blev det for meget. 2pac ændrede hans navn til Makaveli og fik iscenesat hans død.
2/ Som også nævnt i mange af hans numre havde 2pac planlagt et "plot". Plottet gik ud på at forsvinde, og derpå blive en legende. Det er det 2pac men med "my plot 2 get richer" at tjene på hans "død"...
3/ Suge knight ejer af Deathrow records fandt ud af at 2pac ville lave sit eget pladeselvskab og dermed forlade deathrow records. Suge knigth ville miste mange penge på det... og derfor fik han lejet folk til at dræbe 2pac. Derefter kunne han tjene på det ikke ugivne matriale...
2pac's lykketal var 7 nu vil jeg komme ind på nogle 7 taller:
- 7 days theroy (navnet på det sidste album)
- Han blev erklæret død kl. 04.03 4+3 = 7
- I musikvideoen ”I wonder if heaven got a ghetto” går 2pac ind af dør # 7, senere ser man os at der star 04.03 på et ur (døden indtraf 04.03). Man ser os en bil med nummeret 61671 6+1 = 7 6+1 = 7 7+0 = 7…
- I filmen Gridlocked spiller 2pac en betjent, man ser tydeligt at det er tallet 7 der står på hans politiskilt.
- 2pac lavede ”7 days theory” albummet på kun 7 dage.
- 2pac blev skudt den 7. september derefter gik der 7dage før 2pac blev erklæret død.
- Albummet ”All eyez on me” blev udgivet præcist 7 måneder efter hans død.
- 2pac 'blev' 25 år 2+5 = 7.
- 2pac blev født den 16 juni 1+6=7
- Albummet R U still down? Bliver udgivet 25 november 2+5 =7
I coveret på Makaveli the 7 days therory, er der IKKE noget sted hvor der står 2pac R.I.P 1971-1996, der står blot Exit 2pac, enter Makaveli.
Videoen ”I wonder if heaven got a ghetto” udspilles i en by der skulle hedde Rukahs, Rukahs stavet bagfra = Skakur. Byen Rukahs findes faktisk, og her kommer endnu noget skummelt. MTV modtager en mail hvor der står ” Did u think i die?” altså: "troede i jeg døde?" denne mail var blevet afsendt fra Rukahs.
Den bil 2pac blev skudt i bliver lige pludselig væk? Senere bliver den set på en politistation men bliver ikke undersøgt.
2pac blev brændt dagen efter hans død, dette er mærkeligt da hans mord ikke var undersøgt + 2pac havde altid sagt at han ville begraves? hvorfor blev han så brændt?
I musikvideoen ”I aint mad at cha” dør 2pac, og man ser han er i himlen. Dette var også den sidste musikvideo under navnet 2pac herefter kom ”Toss it up” under navnet Makaveli.
2pac havde ALTID skudsikker vest på, hvorfor havde han ikke den aften i Las Vegas?
I musikvideoen ”Smile” hænger 2pac korsfæstet på et kors, til sidst i videoen bliver 2pac sat fri.
2pac bliver ved med at udgive CDer, der kommer ca. 1-2 nye cd'er om året. Hvor kommer alle de numre fra?
Der blev aldrig afholdt en officiel begravelse for Tupac, den blev pludselig aflyst…
Da 2pac blev skudt var der ingen vidner der turde træde frem, det eneste vidne "Kadaffi" medlem af Outlawz blev fundet død i 1997…
Produceren på 2pac's sidste cd hed Simon, Jesus's hjælper hed også Simon, på coveret ser man også 2pac korsfæstet, se her!.
I sangen "Life goes on" rapper 2pac om sin egen begravelse.
Der blev aldrig vist billeder fra hospitalet
Da 80% af folk ikke troede på at han var død, blev der lagt et billede ud på nettet. Problemet er at dette billede sagtens kunne være falsk ifølge billedeksperter. Obduktions-rapporten var også fuld af fejl.
Spor i hans tekster/raps:
"Now Biggie die/died every time I ride it's for reasons ... I'm coming back like Jesus."
Fra Still i Rise.
Biggie døde først året efter 2pac døde.
"I've been shot and murdered, can't tell you how it happened word for word / but best believe that ni**as' gonna get what they deserve".
Han rapper om han er blevet drabt men han kan ikke rigtigt fortælle om det.
"Blast me but they didn't finish, didn't diminish my powers so now I'm back to be a muthaf*ckin menace, they cowards that's why they tried to set me up, had bitch a** ni**as on my team so indeed they wet me up, BUT I'M BACK REINCARNATED."
Fra All eyez on me.
2pac rapper om nogen prøvede at dræbe ham men de gjorde ik arbejdet færdig... og nu er han tilbage som en anden person, Makaveli måske?
"F*ck 'em all who don't understand my plot to get richer... Outlaw to the grave, a muthaf*ckin' made ni**a I got a plan to get richer. Take my picture."
Her rapper 2pac om sin plan, evt. om at hans plan gik ud på folk skulle tro han var død, og på den måde tjener han mere, netop ved at leve som en legende.
"Fans can't understand my ghetto slang, so I evade and plot and plan a life of better things...."
Her rapper han igen om sin plan.
"I heard rumors I died, murdered in cold blood, traumatized pictures of me in my final stages, you know momma cried, but that was fiction, some coward got the story twisted."
Læs den godt igennem... Han rapper at folk troede han var død men det ikke var virkelighed..
"All for the street fame on how to be managed, to plan sh*t, 6 months in advance to what we plotted, approved to go on swole and now I got it"-Life Of An Outlaw.
Plottet han nævner IGEN!
Det bringer os de 4 hovedpunkter:
1/ Efter skudepisoden i 94 hvor 2pac blev skudt 5 gange, og en masse trusler blev det for meget. 2pac ændrede hans navn til Makaveli og fik iscenesat hans død.
2/ Som også nævnt i mange af hans numre havde 2pac planlagt et "plot". Plottet gik ud på at forsvinde, og derpå blive en legende. Det er det 2pac men med "my plot 2 get richer" at tjene på hans "død"...
3/ Suge knight ejer af Deathrow records fandt ud af at 2pac ville lave sit eget pladeselvskab og dermed forlade deathrow records. Suge knigth ville miste mange penge på det... og derfor fik han lejet folk til at dræbe 2pac. Derefter kunne han tjene på det ikke ugivne matriale...
Skriv et svar til: Hjælp har en stor opgave for til om 2 dage fandt det her på nettet men har ikke tid til det hele nogen der kan hjælpe med oversættelse?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
