Matematik

| ANNUITETS REGNING |

29. november 2007 af ferrari enzo sir (Slettet)
Hej derude, jeg har lidt brug for hjælp til min enmeopgave i Matematik, følgende søger jeg svar på;)

Barbara skylder 100.000 kroner ved slutningen af sit studie på et lån. Hun ønsker at betale lånet over 5 år. Renten i afbetalingsperioden er 6,5 procent p.a.

a) Beregn den årlige ydelse???

b) Udarbejd en amortisationsplan for Barbara???

Nogen der har nogen forslag??;)

Brugbart svar (0)

Svar #1
29. november 2007 af mathon

Ao = G = y/r*[1-(1+r)^(-n)]

y = G*r/[1-(1+r)^(-n)]

y = 100000*0,065/[1-1,065^(-5)] = ...........


en amortisationsplan er et skema med angivelse af restgælden til de forskellige terminer

Skriv et svar til: | ANNUITETS REGNING |

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.