Fysik

DC8-Fly

29. november 2007 af sevgi07 (Slettet)

En startbane er lang nok til, at et fly kan opnå farten 600km/h på denne bane i en bevægelse med den konstante acceleration 3,0 m/s^2.
a) Hvor lang må banen mindst være?


Nogen som kan hjælpe?

Brugbart svar (0)

Svar #1
29. november 2007 af Stenalt (Slettet)

V=at, så find t og brug så s=0,5at^2

Svar #2
29. november 2007 af sevgi07 (Slettet)

ahaa.. tusind tak

Brugbart svar (0)

Svar #3
30. november 2007 af mathon

...eller

2as = v^2-vo^2

s = (v^2-vo^2)/(2a), der ved indsættelse
giver
s = ((600/3,6) m/s)^2 - 0)/(2*3,0 m/s^2)

s = 4629,63 m = ca. 4630 m


Skriv et svar til: DC8-Fly

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.