Matematik
vektorprodukt
06. juni 2004 af
SONJAN (Slettet)
Når man snakker om højrehåndsreglen i forbindelse med vektorproduktet, så siger man fx at i X k = -j, fordi den går mod den pos. omløbsretning.
Når man så skal forklare det, så kan man bruge def. som siger
|a X B| = |a| |b| sinv, når sin giver -1, er det så fordi vinklen er "negativ", altså så 1*1 * sin(-90) = -1, eller kan man forklare det på en anden måde?
takker!
Når man så skal forklare det, så kan man bruge def. som siger
|a X B| = |a| |b| sinv, når sin giver -1, er det så fordi vinklen er "negativ", altså så 1*1 * sin(-90) = -1, eller kan man forklare det på en anden måde?
takker!
Skriv et svar til: vektorprodukt
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
