Matematik
matematk
03. december 2007 af
fari (Slettet)
er der nogen der kan hjælpe mig lidt med dette opgave eller har måske en formel så jeg kan regne det ud. jeg gik fuldstændig i stå.
i en næringsopløsning kan antallet N(t) af bakterier t timer efter et forsøgs begyndelse beskrives ved
N(t)=150*e^0,5766t
1) hvor mange bakterier findes der til tiden t=6
2) hvor mange procent øges antallet af bakterier med pr.time?
i en næringsopløsning kan antallet N(t) af bakterier t timer efter et forsøgs begyndelse beskrives ved
N(t)=150*e^0,5766t
1) hvor mange bakterier findes der til tiden t=6
2) hvor mange procent øges antallet af bakterier med pr.time?
Svar #1
03. december 2007 af Sherwood (Slettet)
1) Sæt t=6 i din funktion
2) Brug vækstreglerne for eksponentialfunktioner.
2) Brug vækstreglerne for eksponentialfunktioner.
Skriv et svar til: matematk
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
