Engelsk
Find fejl i 1 kort sætning?
03. december 2007 af
Skat1 (Slettet)
nogen så kan finde fejl her?
He lent his fathers car but he forgot to return it?
He lent his fathers car but he forgot to return it?
Svar #4
03. december 2007 af Sherwood (Slettet)
Det er enten et citationstegn (gåseøjne) eller en apostrof alt efter, hvad det er, du har lavet.
Svar #5
03. december 2007 af -Zeta- (Slettet)
Uden kontekst er det svært at se, men jeg vil lige gøre opmærksom på, at
he lent = han udlånte
he borrowed = han lånte
he lent = han udlånte
he borrowed = han lånte
Skriv et svar til: Find fejl i 1 kort sætning?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
