Matematik
matematk
03. december 2007 af
fari (Slettet)
jeg har lidt sværet ved at regne opgaven ud.er der nogen der kan hjælpe mig.tak på forhånd
angiv uden brug af cas. f'(x) i hvert af følgende tilfælde.
1) f(x)=x^6+3x^5-x+6
2) f(x)=-x^4-x^2+6x-4
angiv uden brug af cas. f'(x) i hvert af følgende tilfælde.
1) f(x)=x^6+3x^5-x+6
2) f(x)=-x^4-x^2+6x-4
Svar #1
03. december 2007 af KristofferFage (Slettet)
x^2 = 2x
x = 1
1 = 0
x^3 = 3x^2
2x^4 = 8x^3
Prøv selv først :P
x = 1
1 = 0
x^3 = 3x^2
2x^4 = 8x^3
Prøv selv først :P
Skriv et svar til: matematk
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
