Matematik
|- Annuitetsregning -|
03. december 2007 af
ferrari enzo sir (Slettet)
Barbara skylder 100.000 kroner ved slutningen af sit studie på et lån. Hun ønsker at betale lånet over 5 år. Renten i afbetalingsperioden er 6,5 procent p.a.
a) Beregn den årlige ydelse???
a) Beregn den årlige ydelse???
Svar #1
04. december 2007 af mathon
y = G*r/[1-(1+r)^(-n)]
hvor y er ydelsen
G er gælden 1 termin før afbetalingens begyndelse
r er rentefoden
n er antal terminer = antal ydelser
hvor y er ydelsen
G er gælden 1 termin før afbetalingens begyndelse
r er rentefoden
n er antal terminer = antal ydelser
Svar #2
04. december 2007 af ferrari enzo sir (Slettet)
så hvis jeg har forstået det rigtigt så hedder den:
y = 100.000 * 0,065 / ((1-(1+0,065)^5)
:P
y = 100.000 * 0,065 / ((1-(1+0,065)^5)
:P
Skriv et svar til: |- Annuitetsregning -|
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
