Fysik
nyttevirkningen
04. december 2007 af
powerpuffpigen (Slettet)
er det nogen der kender formlen for nyttevirkningen?
jeg har selv fundet den som: n = a/Q
mens en anden fortalte mig at den var n=Q/A
??
jeg har selv fundet den som: n = a/Q
mens en anden fortalte mig at den var n=Q/A
??
Svar #1
04. december 2007 af aaaa95 (Slettet)
jeg kender den som nyttevirkning = E(udnyttet) / E(tilført)
altsaa den udnyttede energi / med den tilførte.. har ik rigtig hørt om det andet
altsaa den udnyttede energi / med den tilførte.. har ik rigtig hørt om det andet
Skriv et svar til: nyttevirkningen
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
