Matematik
differentielkvotient
05. december 2007 af
DetNini (Slettet)
Hej.
Hvis f.eks. man har funktionen f'(x)=14x-16 og f'(2) = 12 og f'(5) = 54, hvordan forklarer man så hvilken betydning disse værdier har?
Hvis f.eks. man har funktionen f'(x)=14x-16 og f'(2) = 12 og f'(5) = 54, hvordan forklarer man så hvilken betydning disse værdier har?
Svar #1
05. december 2007 af Stenalto (Slettet)
Du skal jo tænke på, at de beskriver hældningen i det gældende punkt...
Svar #2
05. december 2007 af DetNini (Slettet)
Jamen er det kun det? jeg forestiller mig en dybere forklaring, men det er måske ikke nødvendigt?
Skriv et svar til: differentielkvotient
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
