Matematik

meget nemt stykke

05. december 2007 af Lisa02 (Slettet)
Når man siger:

20 mL * 1000g = 20.000mL/kg

er det den rigtige enhed?

Brugbart svar (0)

Svar #1
05. december 2007 af Mestertyv (Slettet)

Ligeså vel som du ganger 20 med 1000 skal du også gange de to enheder med hinanden, altså:

20 mL * 1000g = 20*1000 mL*g

Derfor er svaret nej, det er ikke den rigtige enhed.

Brugbart svar (0)

Svar #2
05. december 2007 af badooo (Slettet)

Nej.

20mL * 1000g = 20.000 ml*g

Svar #3
05. december 2007 af Lisa02 (Slettet)

ok, tak

Skriv et svar til: meget nemt stykke

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.