Matematik

Regneregler for parantes.

05. december 2007 af Plooki (Slettet)
Hvordan udregnes dette ?

(a*b)(c-d)

Brugbart svar (0)

Svar #1
05. december 2007 af blub (Slettet)

a*b*(c-d)

Er det ikke bare sådan eller hvad?

Svar #2
05. december 2007 af Plooki (Slettet)

skal jeg bare sige

a*c + a*(-d) + b*c + b*(-d) ???

Brugbart svar (0)

Svar #3
05. december 2007 af josemaria (Slettet)

Hvor får du plus pludselig fra?
Det er rigtig nok, som #1 siger.

Brugbart svar (0)

Svar #4
05. december 2007 af dnadan (Slettet)

(a*b)(c-d) = abc-abd

Brugbart svar (0)

Svar #5
05. december 2007 af Jannik.rl (Slettet)

Rigtigt hvad Josemaria siger, hvis i er i tvivl så prøv efter med tal, fx a=1, b=2, c=3, d=4 og check

Svar #6
05. december 2007 af Plooki (Slettet)

Vil I så være så venlige at forklare mig hvorfor min cas-regner siger at:

x * 2^(1/2) * (2^(1/2)-(2^(1/2)*x)/2)/2 = (-x * (x-2)) / 2

Svar #7
05. december 2007 af Plooki (Slettet)

Plooki er med på den nu.
Mange tak for hjælpen alle.
Det skal bare "skrives højt" og så er den der :D

Skriv et svar til: Regneregler for parantes.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.