Matematik
Reducion eller hvad?
10. december 2007 af
Rousfv (Slettet)
Hejsa
(a+3)^2 =
Andet står der ikke i opgaven?
Jeg kan ikke finde på noget kortere hvor 1 bliver 16, 2=25 osv
(a+3)^2 =
Andet står der ikke i opgaven?
Jeg kan ikke finde på noget kortere hvor 1 bliver 16, 2=25 osv
Svar #1
10. december 2007 af Dominik Hasek (Slettet)
#0:
Hvis der ikke står andet, synes jeg du skal lade være med at besvare opgaven og bare skrive at formuleringen er helt håbløs og du ikke aner hvad de vil have dig til! Jeg aner nemlig ikke hvad meningen med opgaven er, ud fra de oplysninger du giver.
Hvis der ikke står andet, synes jeg du skal lade være med at besvare opgaven og bare skrive at formuleringen er helt håbløs og du ikke aner hvad de vil have dig til! Jeg aner nemlig ikke hvad meningen med opgaven er, ud fra de oplysninger du giver.
Svar #2
10. december 2007 af Mestertyv (Slettet)
Mon ikke der forventes at du bare regner parantesen ud?
Men ja, elendig opgaveformulering....
Men ja, elendig opgaveformulering....
Skriv et svar til: Reducion eller hvad?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
