Spansk
OVERSÆTTELSE AF SPØRGSMÅL
10. december 2007 af
bobop (Slettet)
KAN NOGEN HJÆLPE MED OVERSÆTTE SÆTNINGERNE?
-QUE PASA ENTRE PEDRO Y TITA
-QUE HACE MAMA ELENA
-COMO REACCIONA TITA Y QUE HACE
-POR QUE QUIERE MAMA ELENA QUEMAR LAS FOTOS DE SU HIJA
-QUE PASA ENTRE PEDRO Y TITA
-QUE HACE MAMA ELENA
-COMO REACCIONA TITA Y QUE HACE
-POR QUE QUIERE MAMA ELENA QUEMAR LAS FOTOS DE SU HIJA
Svar #1
10. december 2007 af Duffy
Her:
- QUI PASSE ENTRE PEDRO Y TITA
- QUI FAIT POITRINE ELENA
- COMME RÉAGIT TITA Et QU'IL fait
- PAR LESQUEL IL VEUT POITRINE ELENA BRÛLER LES PHOTOS DE SA FILLE
- QUI PASSE ENTRE PEDRO Y TITA
- QUI FAIT POITRINE ELENA
- COMME RÉAGIT TITA Et QU'IL fait
- PAR LESQUEL IL VEUT POITRINE ELENA BRÛLER LES PHOTOS DE SA FILLE
Svar #2
11. december 2007 af Dano (Slettet)
til dansk eller?
-QUE PASA ENTRE PEDRO Y TITA =
Hvad sker der mellem Pedro og Tita?
-QUE HACE MAMA ELENA =
Hvad laver Mama Elena
-COMO REACCIONA TITA Y QUE HACE =
Hvordan reagere Tita og hvad laver hun?
-POR QUE QUIERE MAMA ELENA QUEMAR LAS FOTOS DE SU HIJA =
Hvorfor ønsker Mama Elena at brænde billederne af sin datter.
-QUE PASA ENTRE PEDRO Y TITA =
Hvad sker der mellem Pedro og Tita?
-QUE HACE MAMA ELENA =
Hvad laver Mama Elena
-COMO REACCIONA TITA Y QUE HACE =
Hvordan reagere Tita og hvad laver hun?
-POR QUE QUIERE MAMA ELENA QUEMAR LAS FOTOS DE SU HIJA =
Hvorfor ønsker Mama Elena at brænde billederne af sin datter.
Skriv et svar til: OVERSÆTTELSE AF SPØRGSMÅL
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
