Matematik
mig igeen (INTEGRAL´)
10. december 2007 af
heelpme (Slettet)
grafen for funktionen er givet ved x^2-6X+10 AFGRÆNSER SAMMEN MED LINJEN Y= 2 i 1, KVADRANT ET OMRÅDE, DER HAR ET AREAL. bestem arealet
jeg har tegnet grafen for funktionerne og fundet 2 skæringspunkter. (2;1) og (4;1)
så har integreret 2-(x^2-6X+10) som giver 2x-x^¨3/3-3x^2+10x. men nu ved jeg ikk hvad jeg skal bruge skæringspunkterne (2;1) og (4;1)til og hvad jeg viderhen skal gøre efter jeg har integreret. Håber virkelig nogen derude som kan hjælpe mig med at reGne den videre og færdig da jeg flere gange har prøvet at forstå opgaven (DET HASTER )
jeg har tegnet grafen for funktionerne og fundet 2 skæringspunkter. (2;1) og (4;1)
så har integreret 2-(x^2-6X+10) som giver 2x-x^¨3/3-3x^2+10x. men nu ved jeg ikk hvad jeg skal bruge skæringspunkterne (2;1) og (4;1)til og hvad jeg viderhen skal gøre efter jeg har integreret. Håber virkelig nogen derude som kan hjælpe mig med at reGne den videre og færdig da jeg flere gange har prøvet at forstå opgaven (DET HASTER )
Svar #2
10. december 2007 af Erik Morsing (Slettet)
Kald den ene funktion f(x)=x^2-6x+10 og den anden funktion g(x)=2. Så får du integralet (f(x)-g(x)) fra grænserne 2 til 4.
Svar #4
10. december 2007 af heelpme (Slettet)
ERIK MORSING
oKAY MEN HVOR FÅR DU GRÆNSERNE 2 OG 4 ER DET FRA SKÆRINGSPUNKTERNE?
oKAY MEN HVOR FÅR DU GRÆNSERNE 2 OG 4 ER DET FRA SKÆRINGSPUNKTERNE?
Svar #5
10. december 2007 af heelpme (Slettet)
ERIK MORSING
oKAY MEN HVOR FÅR DU GRÆNSERNE 2 OG 4 ER DET FRA SKÆRINGSPUNKTERNE?
oKAY MEN HVOR FÅR DU GRÆNSERNE 2 OG 4 ER DET FRA SKÆRINGSPUNKTERNE?
Skriv et svar til: mig igeen (INTEGRAL´)
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
