Fransk

HJÆLP TIL OVERSÆTTELSE AF FRANSK!!!

11. december 2007 af Mayn (Slettet)
HeeY alle sammen jeg skal skrive en stil om fritid på fransk på ca de 360 ord. vil være meget glad hvis i kunne hjælpe med at oversætte teksten.
Tak på forhånd :D

Les loisirs/Fritid

I min fritid er jeg sammen med venner og veninder, det glæder mig at bruge min fritid på familien. jeg føler mig klar til at tjene mine egne penge, og derfor arbejder jeg et sted som interessere mig. jeg ligger også tid til min familie og lektier Når jeg er sammen med mine venner en fredag aften tager vi i biografen og ser en god film. Vi er 5venner og 5veninder der tager til Cinemaxx og vi bestiller billetter, drengene køber billetterne og pigerne køber popcorn og Coca cola. Jeg kan lid at spise og drikke imens jeg ser flim.
Nogen gange laver jeg en video aften, hvor mig og nogle venner lejer nogen film i Blockbuster, og efter invitere vi vennerne, først ser vi en komedie med Jim cary.
Jeg ligger tit hjemme i sofaen og ser tv, jeg ser Discovery channel, hvor jeg ser mange forskellige ting, men jeg kan lid at se American hod rod, fordi jeg godt kan lid biler. Hvis der ikke er nogen godt i tv, åbner jeg bare en tilfældigt kanal. Jeg ser også serien C.S.I det er en krimi, den er meget spændene.
Jeg går ikke til nogen sport men jeg tager til styrke træning, jeg kan godt lid at træne med musik det kunne være noget techno, eller andet. Kan lid at sove, det er dejligt at få søvn. I en weekend tager mig og nogen af mine venner til diskotek og fester hele dagen.

Brugbart svar (2)

Svar #1
11. december 2007 af soffie89 (Slettet)

Har du slet ikke oversat noget af det selv?

Svar #2
11. december 2007 af Mayn (Slettet)

hmm nej, men kan godt nogen af ordne, har en liste med stikord. men det skal jo kombineres rigtigt

Svar #3
11. december 2007 af Mayn (Slettet)

Det må gerne være mere eller mindre en 360 ord. men håber bare du kan hjælpe mig hurtigt, fordi skal sende det i dag..

Svar #4
11. december 2007 af Mayn (Slettet)

er der ikke en der kan hjælpe mig!?

Brugbart svar (2)

Svar #5
11. december 2007 af jfieve (Slettet)

Start med dit bud på oversættelse af teksten!

Svar #6
11. december 2007 af Mayn (Slettet)

men er ikke særlige god til stile...

Svar #7
11. december 2007 af Mayn (Slettet)

hmm føste sætning..?

Au moi loisirs dans mon temps libre j'aime être avec mon ami, et traîne. Mais il fait également beau d'être avec la famille

Brugbart svar (2)

Svar #8
11. december 2007 af Mads (Slettet)

Jeg vil umiddelbart anbefale dig at lave dine sætninger om til noget meget mere simpelt.
De sætninger du dér får konstrueret er på et niveau hvor dit sprog næppe kan følge med.
Så gør dig selv en tjeneste, og gør det meget mere simpelt. Så bliver det meget nemmere for dig at overskue hvordan du skal skrive det på fransk.
Desuden må du selv komme med et forslag til en oversættelse, eller sige hvad du har problemer med, hvis jeg skal hjælpe dig. For du får næppe nogen til at lave opgaven for dig...

Mads

Svar #9
11. december 2007 af Mayn (Slettet)

er det rigtige skrvet?

Les loisirs/Fritid

I min fritid er jeg sammen med venner og veninder, det hyggeligt at bruge min fritid på familien. jeg føler mig klar til at tjene mine egne penge, og derfor arbejder jeg et sted som interessere mig. jeg ligger også tid til min familie og lektier Når jeg er sammen med mine venner en fredag aften tager vi i biografen og ser en god film. Vi er 5venner og 5veninder der tager til Cinemaxx og vi bestiller billetter, drengene køber billetterne og pigerne køber popcorn og Coca cola. Jeg kan lid at spise og drikke imens jeg ser film.
Jeg elsker at holde video aftener, hvor man ser en masse flim sammen med vennerne. Helt fra krigsfilm til gyser til komedie, i flere timer kan vi se film, det kan være meget hyggeligt en gang i mellem. Hvor mig og nogle venner lejer nogen film i Blockbuster, og efter invitere vi vennerne, først ser vi en komedie med Jim cary det meget hyggeligt.
Jeg ligger tit hjemme i sofaen og ser tv, jeg ser for det meste Discovery channel, hvor jeg ser mange forskellige ting, som fx Brainiac eller Mythbusters, men jeg kan beder lid at se American hod rod, fordi jeg godt kan lid biler. Hvis der ikke er nogen godt i tv, åbner jeg bare en tilfældigt kanal. Eller tager et brat spil med min bror. Jeg ser også serien C.S.I det er en krimi serie, den er meget spændene, fordi der altid er en gåde der skal løses så den har et højt klimaks
Jeg går ikke til nogen sport men jeg tager til styrke træning, jeg kan godt lid at træne med musik det kunne være noget techno, eller andet. I en weekend tager mig og nogen af mine venner til diskotek og fester hele dagen, jeg drikker ikke og ryger heller ikke.
Jeg kan lid at spise pizza, jeg har min favorit butik som hedder Divan den lægger i Nørrebro.
Hver gang jeg skal spise pizza eller andet, tager jeg altid der over. De laver god mad, men ikke bredere ind min mors.








Au moi loisirs dans mon temps libre j'aime être avec mon ami, et traîne. Mais il fait également beau d'être avec la famille.
Je me sens prêt à travailler à l'avant mon propre argent ainsi moi travaille à un endroit cet
J'ai également le temps pour ma famille, mais quand je suis avec mes amis par vendredi nous vais au film
nous sommes 5 amis et 5 amies là vont à un cinéma « climaxx » les billets d'ordre de garçons et les filles achètent le maîs éclaté etc. J'aime boire et ead quand je vois un bon film
J'aime avoir des video aften, étais toi vois le film de differents avec vos amis
Des films de worrior au komediefilm, nous pouvons voir des films à l'avant le jour de trou. Il peut être coesy quelques fois, quand mes amis et moi allons à Blocbuster et louons des films de quelques differents
d'abord nous voyons un film drôle avec le carrey de Jim



Svar #10
11. december 2007 af Mayn (Slettet)

OKeey :) tak for rådet

Svar #11
12. december 2007 af Mayn (Slettet)

hvordan kan jeg fjerne den?!

Brugbart svar (2)

Svar #12
18. december 2007 af OnlyMe07 (Slettet)

Lors de mes loisirs dans mon temps libre j'aime être avec mon ami, et derrière. Mais il est également agréable d'être avec la famille.
Je me sens prêt à travailler à l'avant de mon propre argent alors j'ai travaillé à un endroit qui
J'ai également eu le temps pour ma famille, mais quand je suis avec mes amis, le vendredi nous allons au cinéma
Nous sommes 5 amis et 5 amis ici accéder à un cinéma "climaxx" billets autour de garçons et de filles acheter maîs éclaté. J'aime boire et ead quand je vois un bon film
J'aime avoir vidéo aften, avez-vous été voir le film avec différents amis
Films de worrior à komediefilm, on peut voir des films à l'avant du trou de la journée. Il peut être coesy quelques fois quand mes amis et moi-même allons Blocbuster et louer un peu différent des films
Premièrement, nous voyons un drôle de film avec carrey Jim

Skriv et svar til: HJÆLP TIL OVERSÆTTELSE AF FRANSK!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.