Fysik
,ax 50mA men hvordan?
11. december 2007 af
b00z (Slettet)
heysa ! jeg er ved at lave forsøg oppe i skolen, jeg har et komponent der max må mode tage 50 mA ! Jeg ved bare ikke hvordan jeg sørger for dette komponent får denne max. 50mA ?
Nogen der kan forklare hvordan det kan klares ?
Nogen der kan forklare hvordan det kan klares ?
Svar #1
12. december 2007 af mathon
hvis der PÅ komponenten står påtrykt komponentens modstand R, kan du forud for et påtænkt forsøg beregne strømstyrken ud fra
I = U/R, hvor U er den spænding, du har tænkt dig "påføre" komponenten
I = U/R må så IKKE overskride 50mA = 0,05 A
I = U/R, hvor U er den spænding, du har tænkt dig "påføre" komponenten
I = U/R må så IKKE overskride 50mA = 0,05 A
Svar #2
12. december 2007 af sheaf (Slettet)
Hvilken komponent er der tale om? Vi kan jo ikke vide om den er resistiv eller i det hele taget passiv.
Skriv et svar til: ,ax 50mA men hvordan?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
