Matematik
sinx
11. december 2007 af
Peri (Slettet)
Hej
Er der nogen, der kan hjælpe mig med flg. ligning:
sinx = 0 hvor 0<x<pi (og lig med)
Det undrer mig at jeg ikke kan finde løsningerne som jo er 0 og pi vha. grafregneren, hvor jeg indtaster:
solve(sinx = 0, x), hvor jeg også indtaster definitionsmængden. Er der nogen der kan se fejlen?
På forhånd tak!
Er der nogen, der kan hjælpe mig med flg. ligning:
sinx = 0 hvor 0<x<pi (og lig med)
Det undrer mig at jeg ikke kan finde løsningerne som jo er 0 og pi vha. grafregneren, hvor jeg indtaster:
solve(sinx = 0, x), hvor jeg også indtaster definitionsmængden. Er der nogen der kan se fejlen?
På forhånd tak!
Svar #2
11. december 2007 af JesperJuul (Slettet)
Kan være, at du har sat den til degrees og ikke radians?
Svar #3
11. december 2007 af JesperJuul (Slettet)
Den burde dog stadig give 0, hvis du har sagt eller lig med :s
Svar #4
11. december 2007 af Sherwood (Slettet)
#2 Min står til degrees. Og giver 0. Så tror det er ligegyldigt.
Skriv et svar til: sinx
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
