Matematik
y=a/x som (x²/a²)-(y²/b²)=1 ???
13. december 2007 af
n.soendergaard (Slettet)
Hej er igang med min SRP opgave men er løbet ind i et problem. Jeg kan ikke se hvordan jeg skal vise at formlen y=a/x kan skrives på forlen (x²/a²)-(y²/b²)=1
Jeg håber meget at der er nogen der ved hvordan dette skal gøres og gerne inden alt for længe, da jeg snart skal aflevere.
på forhånd tak
Niels S
Jeg håber meget at der er nogen der ved hvordan dette skal gøres og gerne inden alt for længe, da jeg snart skal aflevere.
på forhånd tak
Niels S
Skriv et svar til: y=a/x som (x²/a²)-(y²/b²)=1 ???
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
