Matematik
Vektorregning - Guiding
14. december 2007 af
FeoDra (Slettet)
Bestem koordinaterne til vektor-a og vektor-b, når det er givet, at
vektor-a + vektor-b = (6, -3) og vektor-a - vektor-b = (-4,1)
Jeg går ud fra det er nemmest hvis man har tegnet de 2 vektorer (a+b) og (a-b). Hvordan kan jeg komme videre her fra. Et hint ville gøre underværker.
På forhånd tak.
vektor-a + vektor-b = (6, -3) og vektor-a - vektor-b = (-4,1)
Jeg går ud fra det er nemmest hvis man har tegnet de 2 vektorer (a+b) og (a-b). Hvordan kan jeg komme videre her fra. Et hint ville gøre underværker.
På forhånd tak.
Svar #2
14. december 2007 af FeoDra (Slettet)
Jeg er stadig ikke helt med på den.
Er det noget i stil med at (a1+b1)-(a1-b1)???
Eller er det helt hen i skoven?
Er det noget i stil med at (a1+b1)-(a1-b1)???
Eller er det helt hen i skoven?
Svar #3
14. december 2007 af dnadan (Slettet)
Opstil 2 lignings systemer med hver 2 ubekendte (se svar 1)
Svar #4
14. december 2007 af FeoDra (Slettet)
I denne her stil?
a1 + b1 = 6 => a1 = 6 - b1
a1 - b1 = -4 => 6 - b1 - b1 = -4 => -2b1 = -10 => b1 = 5
a1 + b1 = 6 => a1 = 6 - b1
a1 - b1 = -4 => 6 - b1 - b1 = -4 => -2b1 = -10 => b1 = 5
Skriv et svar til: Vektorregning - Guiding
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
