Matematik
(2a+b)^2 - (a-2b)^2
16. december 2007 af
Fjongejohn (Slettet)
hej (: .
(2a+b)^2 - (a-2b)^2 , jeg er gået helt i stå, med noget så enkelt, nogle der lige vil hjælpe mig igang : ) ?
På forhåndt tak.
(2a+b)^2 - (a-2b)^2 , jeg er gået helt i stå, med noget så enkelt, nogle der lige vil hjælpe mig igang : ) ?
På forhåndt tak.
Svar #1
16. december 2007 af dnadan (Slettet)
benyt 2 af dine 3 kvadratsætninger:
(a+b)^2=a^2+b^2+2ab
og
(a-b)^2=a^2+b^2-2ab
(a+b)^2=a^2+b^2+2ab
og
(a-b)^2=a^2+b^2-2ab
Skriv et svar til: (2a+b)^2 - (a-2b)^2
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
