Studieretningsprojekt/-opgave (SRP/SRO)
ligningerne burde være ens..
17. december 2007 af
sivsiv (Slettet)
er der nogle der vil se på to udregninger jeg har lavet?
de skulle gerne give det samme, men de gør det ikke helt..
de skulle gerne give det samme, men de gør det ikke helt..
Svar #1
17. december 2007 af Jean
Prøv at skrive dine ligninger ind, så er der sikkert nogle, der gerne vil hjælpe dig.
Svar #2
17. december 2007 af sivsiv (Slettet)
(n(n-3))/2 +(n+1)=
(n(n-3))/2+(2n+2)/2=
(n^2-3n+2n+2)/2=
(n^2-n+2)/2=
0,5n^2-0,5n+1
og
((n+1)((n+1)-3))/2=
((n+1)(n-2))/2=
(n^2-2n-2+n)/2=
0,5n^2-0,5n-1
de to her skulle gerne være blevet ens
(n(n-3))/2+(2n+2)/2=
(n^2-3n+2n+2)/2=
(n^2-n+2)/2=
0,5n^2-0,5n+1
og
((n+1)((n+1)-3))/2=
((n+1)(n-2))/2=
(n^2-2n-2+n)/2=
0,5n^2-0,5n-1
de to her skulle gerne være blevet ens
Skriv et svar til: ligningerne burde være ens..
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
