Matematik
Luftmodstand
17. december 2007 af
Dohrn (Slettet)
Hej
Jeg er ved at skrive SRP om aerodynamik. I dette emne har min matematiklærer inddraget luftmodstand ved frit fald. Jeg har fået et bilag hvorpå der er en opgave omkring dette. Spørgsmål a og b omhandler frit fald ved lave hastigheder hvorefter spørgsmål c omhandler fald ved høje hastigheder. Denne er en anelse mere kompliceret. Den lyder som følgende:
dv/dt = 9,82 - 0,001* v^2
Den skal omskrives ved hjælp af separation af de variable og løses ved hjælp af begyndelsesbetingelsen v(10,74) = 100. Nogle der har en løsningsmetode til denne?
Ville være meget taknemmelig, hvis der var nogle der kunne hjælpe med dette spørgsmål.
På forhånd tak
Jeg er ved at skrive SRP om aerodynamik. I dette emne har min matematiklærer inddraget luftmodstand ved frit fald. Jeg har fået et bilag hvorpå der er en opgave omkring dette. Spørgsmål a og b omhandler frit fald ved lave hastigheder hvorefter spørgsmål c omhandler fald ved høje hastigheder. Denne er en anelse mere kompliceret. Den lyder som følgende:
dv/dt = 9,82 - 0,001* v^2
Den skal omskrives ved hjælp af separation af de variable og løses ved hjælp af begyndelsesbetingelsen v(10,74) = 100. Nogle der har en løsningsmetode til denne?
Ville være meget taknemmelig, hvis der var nogle der kunne hjælpe med dette spørgsmål.
På forhånd tak
Skriv et svar til: Luftmodstand
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
