Matematik

Brøkregning

17. december 2007 af Fr00gi (Slettet)
Jeg vil vise hvorfor man kan skrive

1/n = 1/(n+1) + 1/(n(n+1))

Fx:

1/5 = 1/6 + 1/(6*5)= 1/6 + 1/30

Hvorfor?

Brugbart svar (0)

Svar #1
17. december 2007 af JesperJuul (Slettet)

Her: http://peecee.dk/?id=85518

:)

Brugbart svar (0)

Svar #2
17. december 2007 af Mestertyv (Slettet)

1/(n+1) + 1/(n(n+1)) = n/(n(n+1)) + 1/(n(n+1)) = (1+n)/(n(n+1)) = 1/n

Brugbart svar (0)

Svar #3
17. december 2007 af JesperJuul (Slettet)

Smartere end mit :/ ... :)

Svar #4
17. december 2007 af Fr00gi (Slettet)

Tusind tak til jer begge to! I kan nogen matematiske "tricks"

Skriv et svar til: Brøkregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.