Matematik
Hjælp?
17. december 2007 af
Milla22 (Slettet)
Hvordan bestemmer man a udfra en linje som man ved er tangent til en graf?
Linjen: 4y=4x+a
Grafen: f(x)=(kvadratroden af x)
Linjen: 4y=4x+a
Grafen: f(x)=(kvadratroden af x)
Svar #3
18. december 2007 af tomlyn (Slettet)
det var nu slet ikke hensigten, selvom jeg godt kan se, at det måske var liiige i overkanten.
Men det ligner bare et ret ligeudaflandevejen eks, hvis man har et eks fra sin bog.
Men det ligner bare et ret ligeudaflandevejen eks, hvis man har et eks fra sin bog.
Skriv et svar til: Hjælp?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
