Matematik
logaritmen ln...
18. december 2007 af
Stroustrup (Slettet)
Jeg har et spørgsmål angående omskrivningen af følgende udtryk:
ln[A] = -k * t * ln[A0]
til:
[A] = [A0] * exp(-k*t)
Jeg har fuldstændig glemt hvordan det er at den naturligt logaritme funktion virker...
Er der nogle der kan forklare mig hvordan denne omskrivning foregår?
- Det er specielt ved det der "exp(..)" jeg går i stå...
Hilsen Diana V
ln[A] = -k * t * ln[A0]
til:
[A] = [A0] * exp(-k*t)
Jeg har fuldstændig glemt hvordan det er at den naturligt logaritme funktion virker...
Er der nogle der kan forklare mig hvordan denne omskrivning foregår?
- Det er specielt ved det der "exp(..)" jeg går i stå...
Hilsen Diana V
Svar #1
18. december 2007 af ABreine (Slettet)
hvis du tager e^x til alle faktorerne, så får du svaret
Skriv et svar til: logaritmen ln...
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
