Matematik
Tredjegradsligning HJÆÆLP
18. december 2007 af
Arabic (Slettet)
Hej.
Håber der er en der kan hjælpe mig. Har virkelig brug for hjælp.
Jeg sidder med en tredjegradsligning af formen:
x^3 + 3x = 10
Jeg ved at man kan bruge Cardanos metode. Men når jeg sætter tallene ind, giver det ikke det rigtige resultat.
Håber der er nogen der kan hjælpe.
Håber der er en der kan hjælpe mig. Har virkelig brug for hjælp.
Jeg sidder med en tredjegradsligning af formen:
x^3 + 3x = 10
Jeg ved at man kan bruge Cardanos metode. Men når jeg sætter tallene ind, giver det ikke det rigtige resultat.
Håber der er nogen der kan hjælpe.
Svar #2
18. december 2007 af Arabic (Slettet)
Jeg har sat c = 10 og b = 3 ?
Så det kommer til at være:
Det lidt svært at skrieve hele denne formel her.
Men når jeg taster hele formlen ind på cas får jeg ikke det rigtige resultat. Hvad gør jeg galt?
Så det kommer til at være:
Det lidt svært at skrieve hele denne formel her.
Men når jeg taster hele formlen ind på cas får jeg ikke det rigtige resultat. Hvad gør jeg galt?
Svar #3
18. december 2007 af Arabic (Slettet)
jeg tror først jeg skal finde ud af om D er større eller mindre end 0. kan du hjælpe med det?
Skriv et svar til: Tredjegradsligning HJÆÆLP
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
