Studieretningsprojekt/-opgave (SRP/SRO)

Længde af opgaven!

19. december 2007 af Trunkzy (Slettet)
Uha da. Har først lige opdaget at min opgave højst kommer til at fylde 12-13 sider.
Jeg kan ikke rigtig fylde den ud på nogen måde, uden at komme udover problemformuleringen.

Ved I hvor meget det trækker ned at aflever en for kort opgave? Eller muligvis hvor meget det trækker ned hvis man kommer udover problemformuleringen?


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. december 2007 af moi_ (Slettet)

Du skal (såvidt) jeg ved komme udover problemformuleringen.
De stillede opgaver burde være brede nok til at du kan skrive lidt mere om dem. Men derfor skal du selv vurdere hvad der er relavant og urelevant at have med.

Brugbart svar (0)

Svar #2
19. december 2007 af caprifolie (Slettet)

Det kan, ifølge min lærere, trække temmeligt meget ned, da det jo først og fremmeste drejer sig om, at man kan opfylde opgavens krav- herunder omfang. Men hvis du har nogle dage i nu, så skovl lidt ekstra materiale på.

Brugbart svar (0)

Svar #3
19. december 2007 af caprifolie (Slettet)

arh, jeg hader stavefejl. I nu= endnu
Damn...jeg er kulret i hovedet af at skrive SRP non-fucking-stop.

Brugbart svar (0)

Svar #4
19. december 2007 af tobyoldman (Slettet)

hey.. men så vidt jeg ved er der stor forskel på hvor stor du må gøre margin... her kunne du sikker vinde nogle gode linier hvis du ikke havde gjort det endnu.. har hørt om nogen som er helt oppe på at have 5 i vesntre og 3 i højre.. men tjek selv for det er meget forskelligt hvad folk har fået afvide.. ellers brugen af Arial som skrivtype er også godkendt og fylder lidt mere..

Brugbart svar (0)

Svar #5
19. december 2007 af Dano (Slettet)

#0
Er det med eller uden indledning, konklusion etc..?

Brugbart svar (0)

Svar #6
20. december 2007 af Stroustrup (Slettet)

NU skal du også tænke på at sidetal er en ting... men hvis du har formler, grafer, tabeller eller figurer inde i din opgave, ja så er den jo nok endnu kortere...

Et tip er at tælle anslag eller linjer - Dette kan word gøre for dig.

Dér hvor jeg kommer fra er 1 side = 2400 tegn (med mellemrum) = 32 linjer

... Så kan du jo selv regne lidt på det ;)

Skriv et svar til: Længde af opgaven!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.