Matematik

Derive:(

19. december 2007 af zuzu_dk (Slettet)
Hej.

Desværre har jeg ikke derive, og skal løse en svær ligning og kan ikk gør det i hånden, så håber, at nogen ville gør det for mig.


f(x)=1/(10^(x-9,78)+1)

jeg skal finde f'(x)=0 og f''(x)=0

Ville være super glad hvis nogen gad at hjælpe, skal nemlig bruge det til studieretningsprojektet.

På forhånd tak:D

Brugbart svar (0)

Svar #1
19. december 2007 af JesperJuul (Slettet)

Hent Maxima - gratis mat-program.

Brugbart svar (1)

Svar #2
19. december 2007 af Dominik Hasek (Slettet)

#0:
Det spurgte du også om i går. Hold dig til én tråd!

Desuden kan du vel bare differentiere det manuelt, der er jo bare tale om en almindelig polynomiumsbrøk.

Svar #3
19. december 2007 af zuzu_dk (Slettet)

Nej faktisk jeg spurgte ikk, det var en anden en der havde spurgt og det kan du også se oppe i ligningen, den anden havde 10^x-9, og jeg har 10^x-9,78. Der er tale om to forskellige ting.

Men tak for ingenting.

Brugbart svar (1)

Svar #4
19. december 2007 af JesperJuul (Slettet)

Hent dog programmet og gør det selv !

Brugbart svar (1)

Svar #5
19. december 2007 af Dominik Hasek (Slettet)

#3:
Det var skam så meget!

Svar #6
19. december 2007 af zuzu_dk (Slettet)

Hallo lad være med at skrive noget som helst hvis I ikke gider at hjælpe.

Brugbart svar (1)

Svar #7
20. december 2007 af JesperJuul (Slettet)

# 6 : Hallo tag at luk røven og gør noget ved dit eget problem, og hent det på jeg henviser til det. Så kan du jo klare tingene selv ?

Svar #8
20. december 2007 af zuzu_dk (Slettet)

Ved du hvad? Du er et Svin med stort S. Hvis du bare tænker dig lidt om, kan du, forhåbentlig komme frem til at jeg måske ikke kan downloade det fordi jeg har problemer med computeren i øjeblikket, men næh nej ved du hvorfor? Fordi du er et svin.

Brugbart svar (1)

Svar #9
20. december 2007 af JesperJuul (Slettet)

Hahahahahahaa.... "Hvis jeg lige tænker mig lidt om"? Hvordan kan fanden skulle jeg jeg nogensinde vide det? Du sidder da og skriver herinde, så virker det da umiddelbart ikke som, du har problemer? Kæft en idiot du er.

Du gider bare ikke lave tingene selv. Men seriøst; kom med en god forklaring på, at jeg skulle vide det?
Og når jeg nu skriver 1 -2 -3 gange om det samme program, for at hjælpe dig, så kunne du måske skrive: "jeg har computerproblemer, så jeg kan ikke installere det"? Men nej, du tror vi er fucking tankelæsere eller hvad? Jeg har aldrig set nogen så dum som dig herinde.

Du er fucking leecher, fuck af med dig. Tjek din profil; nej vent, ALLE der ser denne post; tjek hendes profil: http://studieportalen.dk/Medlemmer/member.aspx?id=83786&panel=3
Hun spørger og spørger, men kun én har selv hjulpet. Flot, du må føle dig meget stor, var? Fede spasser.

Svar #10
21. december 2007 af zuzu_dk (Slettet)

Hallo tror du ikk jeg selv kan hente programmer fra nettet, uden at du giver mig et navn eller lignende? Men hvis du bare tænkte dig en lille smule om vil du måske vide at hvis jeg ikk havde et et problem vil jeg jo ikke engang skrive for at få hjælp. Forresten synes bare du skulle tage og holde din store kæft når du ikke gider at hjælpe.....og det handler ikk om at hjælpe mange for at få hjælp hvis det er det du tror, folk må selv bestemme om de vil hjælpe eller ej.

Brugbart svar (0)

Svar #11
21. december 2007 af Sherwood (Slettet)

Prøv lige at holde en ordentlig tone. Selv om jeg ikke direkte kan høre det, er det forfærdeligt at høre på.

Skriv et svar til: Derive:(

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.