Fysik
Hjæælp SRP- Carnot cyklus
20. december 2007 af
Snipet (Slettet)
Hej
Er næsten færdig med mit SRP men mangler lige det sidste.
Er i gang med at lave forsøg med en varmepumpe hvor jeg har fået til opgave at benytte integralregning til at finde den teoretiske nyttevirkning for en Carnot cyklus, som så sammenlignes med eksperimentel data.
Varmepumpen består af en kompresser med rør til to reservoirs med 9 L vand i hver.
Effekten til pumpen er kendt: P=145 W
Temperatur ændringen som funktion af tiden af de 2 reservoirs er kendt.
jeg ved at den teoretiske nyttevirkning/effekfaktor af systemet er beskrevet som:
e(max) = TH/( TH-TL)
hvor TH= Det varme reservoir
TL = det kolde reservoir
Men hvordan dælen opskriver jeg integralet af den teoretiske nyttevirkning for en carnot cyklus?? Håber der er nogle der kender til det..
Mvh
Er næsten færdig med mit SRP men mangler lige det sidste.
Er i gang med at lave forsøg med en varmepumpe hvor jeg har fået til opgave at benytte integralregning til at finde den teoretiske nyttevirkning for en Carnot cyklus, som så sammenlignes med eksperimentel data.
Varmepumpen består af en kompresser med rør til to reservoirs med 9 L vand i hver.
Effekten til pumpen er kendt: P=145 W
Temperatur ændringen som funktion af tiden af de 2 reservoirs er kendt.
jeg ved at den teoretiske nyttevirkning/effekfaktor af systemet er beskrevet som:
e(max) = TH/( TH-TL)
hvor TH= Det varme reservoir
TL = det kolde reservoir
Men hvordan dælen opskriver jeg integralet af den teoretiske nyttevirkning for en carnot cyklus?? Håber der er nogle der kender til det..
Mvh
Skriv et svar til: Hjæælp SRP- Carnot cyklus
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
