Matematik
VEKTORER(opgaver)
20. december 2007 af
EmmyBaby (Slettet)
Jeg har nogle problemer med nogle vektoropgaver:
1)
Oplyst:
vektor a=(2,-3),
vektor a gange vektor b=4
vektor a gange vektor b=-19
Spørgsmål: Bestem koordinatsættet for vektor b
2)
Oplyst:
vektor a=(1,-4)
vektor b=(6,(k-2))
vektor c=((k^2-4),3)
Spørgsmål: Bestem de værdier for k for hvilke
a vektor a og vektor b er ortogonale
b vektor b og vektor c er ortogonale
c vektor a og vektor c er ortogonale
d længden af vektor b=10
e længden af vektor c=15
1)
Oplyst:
vektor a=(2,-3),
vektor a gange vektor b=4
vektor a gange vektor b=-19
Spørgsmål: Bestem koordinatsættet for vektor b
2)
Oplyst:
vektor a=(1,-4)
vektor b=(6,(k-2))
vektor c=((k^2-4),3)
Spørgsmål: Bestem de værdier for k for hvilke
a vektor a og vektor b er ortogonale
b vektor b og vektor c er ortogonale
c vektor a og vektor c er ortogonale
d længden af vektor b=10
e længden af vektor c=15
Svar #1
20. december 2007 af dnadan (Slettet)
1) opstil to ligninger med 2 ubekendte.
2) Her må du da have nogle bud på, hvorledes disse løses.
(men det er noget med skalarproduktet, determinanten og længden af en vektor)
2) Her må du da have nogle bud på, hvorledes disse løses.
(men det er noget med skalarproduktet, determinanten og længden af en vektor)
Skriv et svar til: VEKTORER(opgaver)
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
