Kemi

pH

27. december 2007 af omallycat (Slettet)
Hvordan beregnes pH i en 0,05M opløsning af 4-hydroxyacetanilid. pKa for syren er 9,5

Brugbart svar (0)

Svar #1
27. december 2007 af mathon

pKa = 9,5 indikerer svag syre

pH = (1/2)*[pKa-log(C_a)]

Svar #2
27. december 2007 af omallycat (Slettet)

hvad betyder (C_a) i ligningen?

Brugbart svar (0)

Svar #3
27. december 2007 af mathon

a i pKa betyder acid = syre

C_a concentration of acid = syrens formelle koncentration

Skriv et svar til: pH

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.