Fysik
Fysik - bølger
29. december 2007 af
hadsaa (Slettet)
Opgave:
Nogle bestemte vandbølger har en frekvens på 20 Hz og en bølgelængde på 4,o cm.
Bestem bølgernes periode og fart.
Nogle der kan hjælpe med det?
På forhånd tak
Nogle bestemte vandbølger har en frekvens på 20 Hz og en bølgelængde på 4,o cm.
Bestem bølgernes periode og fart.
Nogle der kan hjælpe med det?
På forhånd tak
Svar #1
29. december 2007 af Mestertyv (Slettet)
Farten kan bestemmes ved hjælp af formlen:
v = lambda * f, hvor v er hastigheden, lambda er bølgelængden og f er frekvensen
Perioden kan bestemmes ved hjælp af formlen:
T = 1/f
v = lambda * f, hvor v er hastigheden, lambda er bølgelængden og f er frekvensen
Perioden kan bestemmes ved hjælp af formlen:
T = 1/f
Skriv et svar til: Fysik - bølger
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
