Matematik
Trekant?
30. december 2007 af
memomo (Slettet)
Hej alle
Har lige en opgave, som jeg simpelthen ikke kan finde meningen med, så håber I kan hjælpe :) Her kommer den:
I trekant ABC er A = 72°, b = 4,1 og c = 3,8.
a) Tegn en model af trekanten, og beregn længden af siden a.
- Har lavet den. Har fået a til 4,65. Det er opgave b, som jeg har svært ved :S
b) Beregn længden af højden på siden b.
Hvad menes der her og hvordan laver man opgaven?
På forhånd tak :)
Har lige en opgave, som jeg simpelthen ikke kan finde meningen med, så håber I kan hjælpe :) Her kommer den:
I trekant ABC er A = 72°, b = 4,1 og c = 3,8.
a) Tegn en model af trekanten, og beregn længden af siden a.
- Har lavet den. Har fået a til 4,65. Det er opgave b, som jeg har svært ved :S
b) Beregn længden af højden på siden b.
Hvad menes der her og hvordan laver man opgaven?
På forhånd tak :)
Svar #1
30. december 2007 af dnadan (Slettet)
Har du prøvet at tegne situationen?
Højden fra b står vinkelret på siden b.
Her kan det være, at du får dig en lille idé til, hvordan den skal løses :)
Højden fra b står vinkelret på siden b.
Her kan det være, at du får dig en lille idé til, hvordan den skal løses :)
Svar #2
31. december 2007 af memomo (Slettet)
På den måde.. Så tror jeg, at jeg har den.. Tusind tak :)
Svar #3
13. september 2011 af ertmannpedersen (Slettet)
hvordan gjorde du så?
Jeg bøvler også med denne opgave.
Skriv et svar til: Trekant?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
