Matematik
Sandsynlighedsbevis
31. december 2007 af
stræber-pigen (Slettet)
Den simultane tæthedsfunktion findes f_(X,Y) (x,y).
Hvis de marginale tæthedsfunktioner findes således
P_X (x) * P_Y (y) er de uafhængige. Hvordan bevises det egentlig?
Hvis de marginale tæthedsfunktioner findes således
P_X (x) * P_Y (y) er de uafhængige. Hvordan bevises det egentlig?
Svar #1
02. januar 2008 af peter lind
Ifølge multiplikationsformlen haves
p(x,y)dxdy = p(x)dx*p(y|x)dy
Er x og y uafhængige p(y|x) = p(y)
p(x,y)dxdy = p(x)dx*p(y|x)dy
Er x og y uafhængige p(y|x) = p(y)
Skriv et svar til: Sandsynlighedsbevis
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
