Matematik
Poissonfordeling
01. januar 2008 af
hund (Slettet)
Hello folks !
Er (desværre) tabt, når det gælder Poissonfordelinger. Sidder med denne opgave:
Lad X være Poissonfordelt med parameter 4 (lambda = 4).
Hvad er sandsynligheden for hændelsen {X=>2}n{X=<5}?
"n" er det omvendte "U".. tror det hedder fællesmængdetegn, men betyder vidt her "og".
PFT
Er (desværre) tabt, når det gælder Poissonfordelinger. Sidder med denne opgave:
Lad X være Poissonfordelt med parameter 4 (lambda = 4).
Hvad er sandsynligheden for hændelsen {X=>2}n{X=<5}?
"n" er det omvendte "U".. tror det hedder fællesmængdetegn, men betyder vidt her "og".
PFT
Svar #1
01. januar 2008 af sigmund (Slettet)
Du skal beregne P(2<=X<=5). Denne sandsynlighed må være lig P(X=2)+P(X=3)+P(X=4)+P(X=5).
Svar #2
02. januar 2008 af hund (Slettet)
#1;
Ok, så langt er jeg med. Men hvordan gør jeg så det? Jeg skal vel have den der lambda værdi i spil. For den optræde vel som en slags middelværdi?
Ok, så langt er jeg med. Men hvordan gør jeg så det? Jeg skal vel have den der lambda værdi i spil. For den optræde vel som en slags middelværdi?
Svar #3
04. januar 2008 af hund (Slettet)
Jeg fandt formlen e^-l * l^x/x! med den får jeg den samlede sandsynlighed til at være 69 %
Skriv et svar til: Poissonfordeling
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
