Matematik

differentialkvotient

07. januar 2008 af via06xyj (Slettet)
hey

har problemer med disse spørgsmål

2. Vis, hvordan man finder differentialkvotienten for funktionen og
3. For en 1. ordens reaktion gælder det, at v = k * [A]. Vis, at udtrykket
opfylder dette.

håber at få hjælp snart!

Brugbart svar (0)

Svar #1
07. januar 2008 af dnadan (Slettet)

for hvilken funktion?

Brugbart svar (0)

Svar #2
08. januar 2008 af mathon

se
http://peecee.dk/upload/view/89157



Brugbart svar (0)

Svar #3
08. januar 2008 af mathon

...helt parallelt til
y = f(x) = ax^2 + bx

y' = f'(x) = 2ax + b...

Skriv et svar til: differentialkvotient

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.