Matematik

isolation

07. januar 2008 af jwan20 (Slettet)
C=F-32/1,8

a)isoler F.





Brugbart svar (0)

Svar #1
07. januar 2008 af Sherwood (Slettet)

C=F-32/1,8
<=>
C*1,8=F-32
<=>
C*1,8+32=F

Brugbart svar (0)

Svar #2
07. januar 2008 af Sherwood (Slettet)

Det var da vist en smule forket. Jeg prøver lige igen:

C=F-32/1,8
<=>
C+32/1,8=F

Den var såmænd så nem. :-)

Du kan selv forkorte.

Brugbart svar (0)

Svar #3
08. januar 2008 af mathon

hvis der tænkes på Celsius-Fahrenheit omregning, skal I huske parentes:

C = (F-32)/1,8

F = C*1,8 + 32

Skriv et svar til: isolation

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.