Matematik
Passageroptælling
09. januar 2008 af
lisayne (Slettet)
Please, hjælp! er det en ligning:/
*Toget har 3 vogne mellem 3 forskellige stationer* ?
Opgaven lyder sådan:
Ved den første afgang fra Nyby til Kostrup, er der henholdsvis 7, 12 og 3 passagerer i toget. Da toget forlader Kostrup, er der to ægtepar og 8 enkelte personer, der er stået på toget. Kontrolløren registrerer, at der nu er 27 passagerer med toget
Opgave 1
a) Hvor mange passagerer er stået af toget i Kostrup?
b) skriv dine beregninger, så man kan se rækkefølgen af dine udreginger
*Toget har 3 vogne mellem 3 forskellige stationer* ?
Opgaven lyder sådan:
Ved den første afgang fra Nyby til Kostrup, er der henholdsvis 7, 12 og 3 passagerer i toget. Da toget forlader Kostrup, er der to ægtepar og 8 enkelte personer, der er stået på toget. Kontrolløren registrerer, at der nu er 27 passagerer med toget
Opgave 1
a) Hvor mange passagerer er stået af toget i Kostrup?
b) skriv dine beregninger, så man kan se rækkefølgen af dine udreginger
Svar #3
09. januar 2008 af christian Thøgersen (Slettet)
du har 22 før toget standser og 12 der står på. du skal have 28 personer
22+12= 34
34-28= 6
der står 6 personer af
22+12= 34
34-28= 6
der står 6 personer af
Svar #4
09. januar 2008 af DeutscherDäne (Slettet)
#3 nej, der er steget 7 personer af. du har forvekslet 28 med 27
Skriv et svar til: Passageroptælling
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
