Matematik
tangentligning..
10. januar 2008 af
Cille-muus (Slettet)
Hej. Er der nogen som lige vil kigge på denne opgave.
Ved ikke om jeg har udregnet det rigtigt.
På forhånd tak.
En funktion f(x) er løsning til differentialligningen
dy/dx = x+2/y
og grafen for f(x) går gennem punktet P(2,-2).
Bestem en ligning for tangenten til grafen for f(x) i punktet P.
f'(2) = 2+2/-2 = -2
y = -2x + 2 ?
Ved ikke om jeg har udregnet det rigtigt.
På forhånd tak.
En funktion f(x) er løsning til differentialligningen
dy/dx = x+2/y
og grafen for f(x) går gennem punktet P(2,-2).
Bestem en ligning for tangenten til grafen for f(x) i punktet P.
f'(2) = 2+2/-2 = -2
y = -2x + 2 ?
Skriv et svar til: tangentligning..
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
