Matematik
Nogle enkelte spørgsmål
11. januar 2008 af
MissHoney (Slettet)
Hej allesammen.
Jeg har to enkelte spørgsmål. R usikker da jeg synes de er for lette, hvis de skal løses på den måde som jeg vil gøre det på.
Kan de passe at g(x) 3 skal gå gennem punktet 0,3 på grafen.
Og at >2,5 skal gå gennem -0,2.5
Hvordan løses g(-2) = 1/3
måske 1-3opløftet i ,2?
Jeg har to enkelte spørgsmål. R usikker da jeg synes de er for lette, hvis de skal løses på den måde som jeg vil gøre det på.
Kan de passe at g(x) 3 skal gå gennem punktet 0,3 på grafen.
Og at >2,5 skal gå gennem -0,2.5
Hvordan løses g(-2) = 1/3
måske 1-3opløftet i ,2?
Svar #1
11. januar 2008 af sigmund (Slettet)
Ja, nu er det svært at svare, da vi hverken kan se en funktionsforskrift eller en graf...
Svar #2
11. januar 2008 af MissHoney (Slettet)
jeg har heleere ikk grafer. der står i opgaven at jeg skal grafisk skal løse g(x) = 3
Svar #3
11. januar 2008 af sigmund (Slettet)
Grafisk skal du løse ligningen g(x) = 3. Men hvad er g(x)?
Skriv et svar til: Nogle enkelte spørgsmål
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
