Matematik

a2 + b2 = c2

12. januar 2008 af seriøs (Slettet)
pythagoras sætning: a2 + b2 = c2

Jeg prøver mig frem, men har stadig brug for flere sæt hvor dette kan gælde, er der en der kan skrive et sæt??

på forhånd tak


Svar #1
12. januar 2008 af seriøs (Slettet)

nå.. nu har jeg fundet :o)

Brugbart svar (0)

Svar #2
12. januar 2008 af mathon

se
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=287499

Svar #3
12. januar 2008 af seriøs (Slettet)

ups' det var ellers et hurtigt svar mathon ...tak :o)

Skriv et svar til: a2 + b2 = c2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.