Matematik
sinA/a = 1/c
17. juni 2004 af
Kanadan (Slettet)
hvor kommer reglen fra at sinA/a = 1/c
hurtigt svar ville være nice :)
hurtigt svar ville være nice :)
Svar #1
17. juni 2004 af michael.padowan.dk (Slettet)
Sinusrelation:
sinA/a = sinC/c
C er den rette vinkel = 90 grader => sinC = 1
sinA/a = sinC/c
C er den rette vinkel = 90 grader => sinC = 1
Skriv et svar til: sinA/a = 1/c
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
