Matematik
Forskrifte
13. januar 2008 af
JTPUK (Slettet)
Hejsa. nogen der kan hjælpe mig med denne opgave?
Handicap beregnes følgene:
H= (r-a)*113/b
r = rundegennemsnit
a = 71,9 (banens sværhedsgrad)
b = 124 (Banens relative sværhedsgrad)
Har udregnet at r = 103,8
Vis at handicappet med tilnærmelse kan beregnes efter forskriften h= 0,91*r-65,5 ????
Smil fra mig
Handicap beregnes følgene:
H= (r-a)*113/b
r = rundegennemsnit
a = 71,9 (banens sværhedsgrad)
b = 124 (Banens relative sværhedsgrad)
Har udregnet at r = 103,8
Vis at handicappet med tilnærmelse kan beregnes efter forskriften h= 0,91*r-65,5 ????
Smil fra mig
Svar #1
14. januar 2008 af tal-pædagog (Slettet)
Du omskriver ved at gange ind i parentesen i den oprindelige formel:
H = (r-a)*113/b = (113/b)*r - a*113/b
og da (113/b) ˜ 0,91 regnet med b = 124 som du skrev
samt at a*113/b ˜ 65,5 regnet med de værdier af a og b, du har oplyst, så følger resultatet...
H = (r-a)*113/b = (113/b)*r - a*113/b
og da (113/b) ˜ 0,91 regnet med b = 124 som du skrev
samt at a*113/b ˜ 65,5 regnet med de værdier af a og b, du har oplyst, så følger resultatet...
Skriv et svar til: Forskrifte
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
