Matematik
vektorer
13. januar 2008 af
LarsUlri (Slettet)
Er der nogen der kan hjælpe mig med følgende opgave:
I et koordinatsystem i rummet er der giver to vektorer a og b som er parallelle. Bestem k så b=ka er ensrettede. Det oplyses at længden af vektor a = 6 og længden af vektor b = 54.
I et koordinatsystem i rummet er der giver to vektorer a og b som er parallelle. Bestem k så b=ka er ensrettede. Det oplyses at længden af vektor a = 6 og længden af vektor b = 54.
Skriv et svar til: vektorer
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
